Cautare

20308 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 satu mare" (6.03 secunde)
Miron Mitrea publica pe blogul sau o analiza a greselilor facute in anul electoral 2009 de conducerea PSD, de Mircea Geoana si echipa sa, care l-au adus pe liderul PSD din ipostaza de favorit in cea de invins al alegerilor prezidentiale.
Amesteca in mare viteza minciuni cu jumatati de adevar intr-o ciorba aratoasa, asa incat creeaza unora senzatia: ... Extras dintr-un interviu acordat "Academiei Catavencu" de AMP, in iulie 2009: ... In martie 2009, PDL a propus-o pe AMP drept candidat pentru europarlamentare.
"Rectificarea bugetara este mai mult decat necesara pentru ca trebuie sa aduca bugetul public in parametrii de stabilitate economica, chiar in perioada de criza", a subliniat Pogea, la dezbaterea de catre plenul parlamentului a OUG de rectificare bugetara pe 2009.
Vinurile, spirtoasele si prajiturelele sunt la mare cautare sezonul acesta, in hotelurile de pe litoral apartinand Politiei Romane si SRI. ... 2009. ... 2009, cu SRL-ul constantean Sorla. ... 2009, destinate aceluiasi hotel Meridian. ... 2009.
Dupa ce s-a convins de succesul celor de la Renault cu modelul Logan, Volkswagen s-a hotarât sa arunce pe piata un concurent pentru masina produsa de Dacia la Mioveni. Germanii vor produce, de la sfârsitul anului 2009, la uzina lor din Kaluga, Rusia, un automobil ieftin, derivat din modelul de clasa mica Polo.
Tinand cont de faptul ca economia este, la ora actuala, afectata de criza si ca pe canalele aflate in administrarea Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta se transporta marfuri, se asteapta ca in cursul anului 2009 traficul pe aceste artere navigabile sa scada la 24 milioane tone capacitate sau chiar la mai putin decat aceasta cantitate.
"Potrivit legislatiei in vigoare, prelungirea se aplica atat somerilor care sunt in plata la 25 martie (prelungirea nu se acorda retroactiv), cat si celor care intra in plata pana la 31 decembrie 2009", a declarat Alina Ghercioiu, purtatoarea de cuvant a Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj.
In perioada imediat urmatoare, se da startul la depunerea on line a solicitarilor de fonduri nerambursabile pentru sase din cele noua programe cu finantare de la bugetul de stat pe anul 2009, pentru sustinerea dezvoltarii IMM-urilor.
Agricultorii doljeni risca sa ramana fara despagubiri in 2009 din cauza ca nu si-au asigurat culturile agricole, desi anul acesta se anunta secetos. ... Varful asigurarilor a fost atins in anul agricol 2008 - 2009. ... Probabil ca acum este lipsa mare de bani, pentru ca sumele sunt chiar modice:
Jumatate dintre companiile mari (52%), cu peste 50 de angajati, au facut disponibilizari in 2009, aceasta fiind una dintre masurile luate de firme pentru a face fata crizei, se arata intr-un studiu realizat de Mercury Research in luna aprilie, pe un esantion de 200 de companii din Romania.
Pentru canalul Pro TV, televiziunea lider din Romania care s-a lansa in urma cu 14 ani, pe 1 decembrie, anul 2009 a insemnat eficientizarea businessului si cresterea cotei de piata fara a face rabat de la calitatea programelor, in conditiile in care piata de publicitate a scazut in acest an cu 30-40%, noteaza Ziarul Financiar "Ne-am adaptat la problemele existente in piata si am fost primii din industria media din Romania care si-au asumat aceasta sarcina deloc placuta, care si-au ajustat cheltuielile inca din octombrie-noiembrie 2008, cand pentru multi criza era o poveste.
Potrivit datelor statistice publicate de Oficiul National al Registrului Comertului, in prima luna a acestui an numarul societatilor care si-au suspendat activitatea a fost cu 777% mai mare fata de aceeasi luna a anului trecut.
Seful statului roman a mai adaugat, zilele trecute, aproximativ 50.000 de euro la cei 1.000.000 de euro cheltuiti in anul electoral 2009 din bugetul public pentru reconstruirea bisericii din incinta Palatului Cotroceni.
Investitiile straine directe in Romania s-au redus in primele cinci luni cu 31,6% fata de ianuarie-mai 2009, pana la 1,433 miliarde euro, deficitul de cont curent fiind finantat in proportie de 50% prin investitii directe ale nerezidentilor din Romania.
care a blocat expansiunea in Romania in 2009, concediat (Autori: ... in Romania in perioada aprilie 2008 - februarie 2009. ... Valoarea actiunilor este usor mai ridicata decat la inceputul mandatului lui Bartz, in ianuarie 2009.
Potrivit Institutului National de Statistica (INS) rata de absolvire cu diploma de bacalaureat a elevilor in varsta de 18 ani s-a diminuat de la 63,4% la 39,2%, in mare parte din cauza modificarii procedurilor de derulare a examenului.
Principalele rezultate ale studiului, grupate pe aspecte importante ale comportamentului de risc in trafic, sunt: ... Cei care detin autoturisme cu capacitate cilindrica mare (2000 cm3 si peste) admit in mai mare masura ca incalca frecvent limita legala de viteza.
In septembrie 2009, Guvernul Boc 1 si-a angajat raspunderea pe un proiect de lege prin care, printre altele, s-a interzis cumulul intre salarii si pensii si s-a proclamat obligativitatea suspendarii contractelor de munca pe o durata de 10 zile (concedii fara plata obligatorii).
Referitor la masurile luate cu privire la angajatii Ministerului Administratiei si Internelor (MAI), daca "restructurarea si reorganizarea" ar fi constituit o necesitate stringenta, inca din anul 2009 s-ar fi inceput cu niste masuri de preventie, in sensul ca daca s-ar fi dorit diminuarea efectivelor de ordine publica, se elabora o Conceptie clara prin care decidentii ar fi sistat formarea initiala in institutiile proprii de invatamant, pentru o perioada bine determinata, precum si incadrarile directe in sistem, ar fi fost elaborata o dinamica de personal pe termen scurt, mediu si lung adecvata situatiei.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a revizuit prognoza pentru inflatia la finalul lui 2009 la 4,3%, in conditiile in care estimarea anterioara era de 4,4%.
google-analytics.com